Kategorie

Příběhy krásy – portugalská mýdla a krémy

2080 Views 0 Liked

Portugalsko je v myslích většiny lidí spojené s portským vínem, kvalitním fotbalem, světově proslulou lisabonskou tramvajovou linkou nebo historií velkých objevitelských plaveb Vasco da Gamy, Bartolomeu Diase nebo Ferdinanda Magellana. Portugalsko toho ale má mnohem více co nabídnout. V této krásně zemi je totiž doma mnoho schopných a podnikavých lidí, kteří umí vymyslet a vyrobit celou řadu zajímavých produktů, po kterých je poptávka na celém světě. Patří mezi ně i špičková kosmetika, která se pyšní značkou Benamor. Co konkrétně je pod touto značkou na trhu k dostání? V čem je unikátní? A čeho si na produktech s tímto brandem zákazníci cení nejvíce?

Přírodní kosmetika Benamor

I když od založení firmy uběhlo již téměř celé století, filozofie, kterou při výrobě kosmetiky v Benamor vyznávají, se za tu dobu mnoho nezměnila. Stále jsou využívány především přírodní složky, kterých kosmetika Benamor jich vždy obsahuje více než 90 % a při její výrobě nejsou používány konzervanty. Často jsou využívány místní zdroje jako citrony z Algarve nebo mořská sůl ze zátoky u Aveira. Díky tomu je kosmetika Benamor nejen kvalitní, zdravá a ekologická, ale její výroba také podporuje místní komunity a udržování tradičního hospodářství, přesně v duchu moderních trendů po zásluze odměňujících společensky zodpovědné výrobce.

Některé z původních receptů, jako např. obličejový krém Creme de Rosto s růžovým extraktem, se však nezměnily od založení firmy. Přibyly k nim navíc mnohé další a zákazníci si tak mohou v naší nabídce vybrat sprchové gely, mýdla tekutá i tuhá, tělové krémy, krémy na ruce i na obličej s vyživujícím a hydratačním účinkem a další produkty přinášející tělu zdraví i krásu. V brandu Benomor se tak snoubí to nejlepší z tradic s tím moderním.

Záleží-li vám při výběru kosmetiky na kvalitě a nejste ochotní dělat v této oblasti žádné kompromisy, pak je pro vás exkluzivní portugalská kosmetika to pravé. Poté, co kosmetiku Benamor poprvé vyzkoušíte, stanou se i pro vás jména jako Alantoíne, Jacarandá nebo Rosa Amélie synonymy pro skutečnou kvalitu.

Historie značky Benamor

Jakkoliv jsou výše popsané principy moderní, pro kosmetiku Benamor nejsou nic nového. Její výroba má v Portugalsku dlouhou tradici. Jedním z důvodů je to, že v Portugalsku je mnoho základních ingrediencí pro péči o tělo a jeho krásu přímo k dispozici, od mořské soli přes mandlový olej až po citrusové plody, které zde mají díky slunnému podnebí ideální podmínky pro svůj růst.

Historie značky Benamor se začala psát v roce 1925, kdy začal jeden šikovný lisabonský lékárník vyrábět a prodávat léčivé masti, které si ihned získaly mezi místními lidmi velkou popularitu. Přírodní složení, léčivé účinky i příjemná vůně byly přesně to, co zákazníci očekávali ve dvacátých letech, stejně jako jsou tím, co očekávají dnes.

Za téměř 100 let své existence se značka Benamor stala jednou z nejoblíbenějších v celém Portugalsku a pronikla na trhy v mnoha dalších zemích světa. Produkty balené do ikonických obalů ve stylu art deco se tak staly dalším ze symbolů této sympatické země. Chcete-li i vy vyzkoušet blahodárné účinky kosmetiky Benamor, neváhejte navštívit obchod Portuguesa, kde si sami vyberete produkty přesně podle svých potřeb a přání.

Leave a comment

Log in to post comments

Produkty
Otevírací doba
  • Po-Ne 10:00-19:00
Kontakty
  • PORTUGUESA
    Panska 891/5
    110 00 Praha 1

Nákupní košík je prázdný