Kategorie

Podzimní inspirace, která vám bude vonět

1923 Views 0 Liked

Aktuální nelehká situace přestavuje pro většinu z nás náročné období plné výzev. O to více je nyní důležité, abychom se chovali zodpovědně a zároveň si udrželi dobrou náladu a nezapomínali na malé radosti pro sebe a pro své blízké. Pro inspiraci na drobné dárky jsem pro vás vybrala produkty od portugalské značky Castelbel, která se specializuje na vůně, ať již ty do domácnosti nebo parfémované kosmetické produkty.

0-2664_CB Filigree_4.jpg 1-0030_CB Sardine soap-on-a-rope_11.jpg CB Lovebirds_close up.jpg


Parfémovaná mýdla – spojte příjemné s užitečným

Na první dojem se může zdát, že darovat někomu mýdlo je neoriginální, obyčejné, prostě dárek jen tak do počtu a i pro sebe si ho často kupujeme jako běžný předmět každodenní potřeby. Ovšem není mýdlo jako mýdlo, a ta od Castebel vás určitě mile překvapí jak nevšední příjemnou vůní, tak originálním obalem. V současné době slyšíme o důležitosti mytí rukou ze všech stran, kromě této, pro většinu lidí nezbytné rutiny, jsme začali také více používat nejrůznější dezinfekce nebo nosit jednorázové rukavice a pokožka rukou dostává zabrat. Když si vyberete mýdlo, které poskytuje hygienickou, ale také hydratační péči, dopřejete sobě nebo svým blízkým ochranu zdraví a zároveň pokožce ochranu proti vysoušení.

1-1905 CB Verbena 150g Soap_1.jpg CB Embroidery Tile_2-2717 and CB Tile Rhubarb&Cassis_70347.jpg CB Tile OliveLeaf&GreenTea_1.jpg

Provoněný “home (office“)

Nejen podzimní počasí nás zahnalo do tepla domovů a ať už doma pracujete, učíte se se svými dětmi nebo si užíváte chvíle odpočinku, hned se budeme cítit lépe, když si vytvoříme příjemnou a útulnou atmosféru. Někdo dává přednost svíčkám, jiný pokojovým vůním nebo difuzérům, stejně tak máme každý jiný vkus, ale v nabídce vůní do domácností od Castelbel si určitě najdete tu svoji.

  


Fakt, že v Castelbel mají doslova ten správný čich na dobré produkty, potvrzuje úspěch této společnosti, která se dokázala během 20 let vypracovat z malé firmy se šesti zaměstnanci na úspěšnou značku prodávající své výrobky do více než 50 zemí světa. Jméno Castelbel vzniklo spojením názvu města, kde tato značka sídlí - Castêlo da Maia se slovem krása (beleza). Značka klade důraz na kvalitu, tradiční výrobu a ruční balení a snaží se nabízet luxusní produkty, které jsou dostupné. Neváhejte se přesvědčit o tom, co sám zakladatel této značky říká:  „Nevyrábíme produkty, ale dárky“.

Ať se již u nás budete chtít zastavit nebo raději objednáte online z pohodlí domova, moc se na vás těšíme a vážíme si vaší přízně!

Vaše Tereza, za tým Portuguesa.

2-2024_PC Ruby Red Four Wick Candle_9.jpg  

Leave a comment

Log in to post comments

Produkty
Otevírací doba
  • Po-Ne 10:00-19:00
Kontakty
  • PORTUGUESA
    Panska 891/5
    110 00 Praha 1

Nákupní košík je prázdný