Blog categories

Originální dárky v obchodě Portuguesa

2660 Views 0 Liked

Při výběru dárků pro naše přátele a blízké bývá nejtěžší vybrat takový dar, který by obdarovaného potěšil a v mnoha případech mu také nabídnul velkou úroveň originality. Dárek by měl také dokázat zaujmout jeho pozornost a měl by být dostatečně originální, aby význam tohoto dárku přesáhl okamžik jeho předání a obdarovaný se z něj mohl těšit co nejdéle. V případě dárků určených k použití nebo spotřebě by zase měly být dostatečně kvalitní a vyjadřovat tak sílu sympatií, které k obdarovanému chováme. Jedním z obchodů, kde lze nalézt celou řadu originálních dárků pro každou příležitost, je Portuguesa.cz, e-shop s tradičními i netradičními dárky pocházejícími z Portugalska.

Dárky pro gurmány

Pro všechny milovníky dobrého jídla a pití je určena kategorie zahrnující tradiční portugalské speciality od vína po čokoládu. Pokud chcete obdarovat skutečného gurmána, v této kategorii si pro něj dárek jistě vyberete. Velké oblibě se těší špičkové olivové oleje, v Portugalsku jsou koneckonců pro pěstování olivových stromů ty nejlepší možné podmínky. Stejně tak potěší i vysoce kvalitní mořská sůl nebo zajímavé portugalské čaje (Portugalci začali pěstovat čaj v Evropě jako první). Na výběr je toho ale mnohem více, podívejte se sami!

Korek – esence Portugalska

Korek je materiál, který je s Portugalskem spojen naprosto neoddělitelně, právě tam se totiž pěstují ty nejlepší korkové duby, jejichž kůra má natolik unikátní vlastnosti, že se z ní již dlouhá staletí vyrábí celá řada funkčních i dekorativních výrobků. V našem obchodě jich naleznete celou řadu, od domácích a kancelářských doplňků typu prostírání, stojanů nebo pouzder, přes korkovou obuv (z korku jsou vyráběny pantofle stejně jako elegantní módní boty) nebo bižutérii, až po originální módní doplňky. Korkové kabelky, batohy, přívěsky a mnohé další – i v této kategorii jsou dárky pro muže i pro ženy. Korek je navíc stoprocentně přírodní a ekologický materiál!

Zdraví a krása

Mýdla, zubní pasty, krémy – to jsou jen některé z typů produktů, které v našem obchodě naleznete. Přírodní kosmetika od věhlasných značek v sobě koncentruje to nejlepší z Portugalska, slunce, moře, citrusy a další ingredience, které mění obyčejnou kosmetiku v něco výjimečného. I portugalská kosmetika může být vhodným dárkem, který potěší mysl a osvěží tělo.

Portugalsko je zajímavou zemí, která má mnoho co nabídnout. Z jeho produktů lze navíc vybrat celou řadu zajímavých a originálních dárků prakticky pro každého. Sháníte-li tedy i vy dárek pro své blízké, neváhejte navštívit web e-shopu Portuguesa.cz, jistě si snadno vyberete ten pravý dárek. Neváhejte ale při výběru dárku udělat radost i sami sobě a pořídit si některý z kvalitních portugalských produktů.

 

Leave a comment

Log in to post comments

Products
Working hours
  • Mo-Su 10:00-19:00
Contacts
  • PORTUGUESA
    Panska 891/5
    110 00 Praha 1

Nákupní košík je prázdný