Blog categories

Tajemství portugalských krásek prověřené královnou Amélií i více než 90letou historií.

1773 Views 0 Liked

Produkty značky Benamôr by se na první pohled mohly zdát jen dalšími z řady kosmetických výrobků, ale nenechte se mýlit, již počátek historie této značky naznačuje, že se jedná o něco unikátního až tajuplného. Značka Benamôr vznikla roku 1925 v Lisabonu, kdy místní tajemný lékárník začal ve své laboratoři vyrábět zázračné masti. Ve svých receptech kombinoval speciální parfémy s tím nejlepším z přírody pod portugalským sluncem, jako jsou osvěžující citróny, podmanivé růže, léčivá aloe vera, zklidňující mandlový olej nebo sůl z laguny v Averio. 

Kombinací těchto výjimečných výrobků s tubami s okouzlujícími art deco motivy tak vznikají doslova umělecká kosmetická díla, která se stala okamžitým hitem a nezbytností všech lisabonských krásek včetně královny Amélie. Lepší uživatelské recenze si snad ani nemůžeme přát. Kromě toho, že řada nejen portugalských krásek úspěšně vyzkoušela produkty Benamôr, není kosmetika testována na zvířatech a téměř všechny výrobky jsou vhodné pro vegany. Výjimku tvoří pouze balzámy na rty na bázi přírodního včelího vosku, protože dodnes nebyla nalezena adekvátní náhrada, která by dodala vašim rtům okamžitou hebkost a neodolatelnost k polibku :-)

Dopřejte si to nejlepší z přírody a zároveň nejlepší pro přírodu.

Přestože od prvních kusů kosmetiky Benamôr uplynulo 94 let a výroba se od mistra lékárníka přesunula do továrny, dodnes jsou produkty vyráběny ručně a se stejnou péčí. Obsahují 90% přírodních složek původem z Portugalska, které byly pečlivě vybrány nejen díky vysoké kvalitě, ale také kvůli jedinečným hydratačním, vyživujícím a ochranným vlastnostem. 

Dnes aktuální problematika ochrany životního prostředí a požadavky na produkty šetrné k přírodě jsou dodržovány již od počátku značky Benamôr. Dary přírody si tak můžete užívat bez výčitek a s dobrým pocitem, protože filozofie společnosti Benamôr klade důraz na ekologicky šetrnou výrobu, během samotné produkce i pokud jde o obaly. Navíc kosmetika neobsahuje žádné minerální oleje ani ropné deriváty a minimum konzervantů bez obsahu parabenů.

Není tedy žádným překvapením, že Benamôr je dodnes jednou z nejoblíbenějších portugalských značek péče o krásu.

Leave a comment

Log in to post comments

Products
Working hours
  • Mo-Su 10:00-19:00
Contacts
  • PORTUGUESA
    Panska 891/5
    110 00 Praha 1

Nákupní košík je prázdný