Kategorie

Confiança – kosmetika, které můžeme důvěřovat?

2077 Views 0 Liked

Další kosmetickou značkou z Portugalska, jejíž produkty si u nás můžete zakoupit je Confiança. Nejen proto, že confiança znamená portugalsky důvěra, jsem se rozhodla zjistit, jestli je tento název oprávněný a čím jsou tyto produkty unikátní.

Jak to všechno začalo?

Společnost Confiança vznikla již koncem 19. století  (1894) v portugalském městě Braga do poměrně náročné doby, kdy země čelila ekonomické nestabilitě a politické nejistotě. Na začátku se Confiança zaměřila na výrobu mýdel Offenbach (také zvaná jako Modrá a bílá mýdla). Jednalo se o mýdla pro použití v domácnostech a Confiança se v tomto odvětví brzy stala pojmem. Díky nápaditosti, pevnému odhodlání a pracovitosti se společnost následně vrhla i do produkce kosmetických výrobků a navzdory finančním a technickým potížím se prosadila ve všech větších městech na severu země a postupně si vybudovala pozici oblíbené značky mýdel a parfému v celém Portugalsku.

Krátký ohled do minulosti…

Po první světové válce prošla Confiança procesem modernizace a expanze. V roce 1928 nabízela víc než 150 různých mýdel a řada dalších kosmetických výrobků, například zubní pasty, mýdla na holení, krémy, pudry nebo pleťové vody. V 50. a 60. letech pozice firmy i nadále posiluje, kromě maloobchodního prodeje nabízí i vlastní značky pro hotely a jiné společnosti. V 80. letech pak docházelo k inovacím původních receptur a vznikaly nové produkty jako sprchové gely nebo parfémované šampony. Confiança s více než stoletými zkušenostmi si i nadále udržuje vysokou kvalitu svých výrobků a věrnost tradiční výrobě a těší se oblibě na portugalském trhu. Právě tyto přednosti motivovaly v roce 2009 společnost Ach Brito k převzetí značky.

Jak probíhá výroba?

Výrobní proces produktů Confiança je postaven na vysoké kvalitě, tradičních postupech a nevšední péči. Při výrobě jsou pečlivě vybírány jen ty nejkvalitnější suroviny. Produkce mýdel probíhá dodnes v souladu s původní řemeslnou výrobou, všechna tuhá i tekutá mýdla a sprchové gely jsou obohaceny o hydratační složky a výjimečné vůně. Confiança také nabízí jedinečné krémy na holení a kolínské vody. Díky speciální fázi zrání během výroby se vůně nádherně rozvinou ve své plné intenzitě. Speciální je také balení výrobků Confiança, které stále probíhá ručně, a originální obaly s nejrůznějšími motivy jen podtrhnou unikátnost produktů.

Co může Confiança nabídnout dnes aneb 10 důvodů, proč můžeme značce Confiança důvěřovat:

1) kombinace toho nejlepšího z tradiční výroby s moderními výrobními postupy
2) kladen důraz na suroviny nejvyšší kvality
3) ruční výroba
4) více než stoleté zkušenosti v oboru
5) široká nabídka produktů
6) nadčasové produkty
7) originální design
8) inovativní přístup
9) stabilní značka, která se těší popularitě a je úspěšná navzdory řadě obtíží a náročných etap, kterým čelila
10) skvěle se hodí jako pěkný dárek

Leave a comment

Log in to post comments

Produkty
Otevírací doba
  • Po-Ne 10:00-19:00
Kontakty
  • PORTUGUESA
    Panska 891/5
    110 00 Praha 1

Nákupní košík je prázdný